Специално за дами в "България ер": Плащаш икономична, возиш се в бизнес класа

OFFNews 08 март 2017 в 18:11 5076 0

Националният превозвач „България eр“ обърна внимание на дамите по повод 8 март по нестандартен начин. Те бяха изненадани с безплатен ъпгрейд на самолетните си билети в последния момент и вместо в икономична класа, пътуваха като кралици в бизнес класата.

Дамите, които бяха изненадани с услугата за ъпгрейд до 40 минути преди полета, бяха избрани на случаен принцип. И за да бъде комфортът пълен - авиокомпанията осигури места в бизнес класата и за пасажерите, които ги придружават.

Така те пътуваха до дестинациите си в по-комфортната класа, на по-удобна седалка и имаха възможност да се възползват и от други екстри, благодарение на услугата за ъпгрейд - VIP кетъринг на борда и достъп до бизнес салоните на летищата.

„С този жест искаме да пожелаем честит празник на всички дами и да им кажем: „Пътувайте повече“. Изненадата, която организирахме за 8 март е само една от многото, които сме планирали през настоящата година. За нас е важно да предоставяме както комфортен полет за пътниците ни, така и да пренесем всеки празник на борда на самолетите ни“, заяви търговският директор на „България eр“ Мария Стоянова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови