Силата и мощта на тежкотоварните автомобили отново ще стъпи на Летище Лесново

OFFNews 28 март 2018 в 14:34 7235 0

Снимка TRUCK EXPO 2018

Силата и мощта на тежкотоварните автомобили в България отново ще стъпи на пистата на Летище Лесново. От 7-и до 9-и юни там ще се проведе TRUCK EXPO 2018.

Сред марките, които ще покажат най-новите си модели, технологии и оборудване за камиони, автобуси и специализирани превозни средства, са Daf, Ford Trucks, Isuzu, Karsan, Man, Mercedes - Benz, Otokar, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks.  

За втора поредна година редом до тежките си събратя, ще застанат и лекотоварните машини, предназначени за товари до 3.5 тона, на Ford, Isuzu, Mitsubishi, Peugeot, Volkswagen и др. 

Участие в изложението ще вземат още производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, както и за оборудване и екипировка.

За да допълнят палитрата от стоки и услуги за транспортния бранш, сред изложителите ще бъдат представени фирми, които предлагат сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови улеснения и услуги, вериги бензиностанции и застрахователни компании.

Традицията ще бъде спазена и тази година със специализирания тест драйв, който ще даде шанс на всички професионалисти да се докоснат до най-добрите машини и да изпробват възможностите и удобствата на новите технологии и и оборудване.

TRUCK EXPO 2018 се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Асоциацията представлява автомобилния бранш у нас и обединява 44 компании, представляващи 66 производители на моторни превозни средства, както и техните представители на за територията на страната.

Целта на автомобилната асоциация е да подпомогне развитието на автомобилната индустрия, техническите и екологичните стандарти, безопасността на движението  и др. Асоциацията е член на Международната организация на автомобилните конструктори – ОИКА, Европейската асоциация на автомобилните производители (АСЕА), КРИБ, БТПП, както и на Държавно-обществената консултативна комисия по безопасност на движението към Министерския съвет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови