Звездите на Левски остават на Герена

OFFNews 26 май 2018 в 09:52 4128 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон потвърди, че остава при "сините" и през следващия сезон. Вчера той се прибра в родината си и се присъедини към лагера на исландския национален отбор - викингите се готвят за участие на световното първенство в Русия.

Исландският бранител е на "Георги Аспарухов" като преотстъпен от израелския Макаби Хайфа за 4 години, но към него има интерес от доста клубове.

"Благодаря за подкрепата. Ще се видим през сезон 2018/19", написа централният защитник в една от социалните мрежа съобщение, адресирано до феновете на Левски, пише "Тема спорт".

Под поста съотборниците му Ривалдиньо и Серджиу Буш му пожелаха късмет на световното. Нашименто направи същото и написа: "Меси идва". Както е известно, Исландия е в една група заедно с Аржентина, Хърватска и Нигерия.

Освен Холмар със сигурност в Левски през следващата кампания остават Габриел Обертан и Жорди Гомес. Французинът е заявил на шефовете на "сините", че в София му харесва и няма никакво намерение да сменя обстановката.

Все пак, вероятността един от любимците на Сектор Б Роман Прохазка да напусне Левски е доста голяма. Припомняме, че след баража на "сините" за Лига Европа срещу Черно море (4:1) сърцатият халф застана пред феновете и с насълзени очи слушаше "Ооо, Роман Прохазка", сякаш неискащ да помаха за сбогом.

Най-трогателната сцена обаче се разигра по-късно пред съблекалните. "Романе, оставаш ли?", "Романе, остани и тази година", молеха се с надежда млади и стари фенове. А усещащо, че Роман си отива, момче отиде до любимеца си и се разрида - чисто и неукротимо. "Кажи ми, че оставаш. Моля те, остани", промълви момчето.

Хвърли се в прегръдките на Прохазка и заплака. Преди да си тръгне от стадиона, Роман съблече горнището си на Левски и го наметна върху разстроеното момче.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!