Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Жуниор Мапуку влезе в черния списък на Роси

OFFNews 03 октомври 2017 в 12:01 1644 0

Треньорът на Левски Делио Роси не е доволен от играта на нападателя Жуниор Мапуку. Според "Меридиан мач" зад оставането на конгоанеца сред резервите в последните мачове има мноество причини, а не просто превъзходството на Серджиу Буш.

Роси не е доволен от старанието на Мапуку във фаза защита. Италианецът държи много на дисциплината в дефанзивен план и затова е имал много забележки към него.

За разлика от Мапуку - Буш се бори доста и показа добра игра срещу Черно море, макар и все още да не успява да отбележи гол.

Ако нещо в работата на конгоанеца не се промени, румънецът ще продължи да бъде титуляр и след паузата за национални отбори.

Според колегите от "Меридиан Мач", ръководството на Левски вече се е разбрало с Делио Роси той да избистри приоритетите си до средата на месеца, след което да даде списъка си с желани играчи, за чието привличане да се работи преди зимната пауза.

Очакванията са на "Герена" да вземат поне две или три качествени попълнения, за да се намесят в борбата за титлата напролет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews