Затягат охраната на “Герена” след побоя над Вълчев

OFFNEWS 24 август 2019 в 07:56 1346 0

Левски затегна охраната на стадион “Виваком Арена - Георги Аспарухов”, общежитието и офиса на “Тодорини кукли” след инцидента с Цветан Вълчев в сряда сутринта. Досегашните гардове са заменени с въоръжени, пише “Меридиан Мач”. Освен това на “Герена” се поставят допълнително охранителни камери, за да не остане ненаблюдавано кътче.

Както е известно, маркетинговият директор Вълчев бе нападнат и пребит с железа почти до смърт на място, където до този момент липсваха мерки за сигурност, които да не позволят подобен инцидент или да спомогнат на органите на реда по-лесно да открият извършителите. Достъпът на външни лица пък ще бъде сведен до минимум.

Този въпрос се повдига от години, но футболният клуб не може да намери решение. Причината е, че част от базата е заета от спортния клуб, който се нуждае от по-широк достъп.

Пострадалият от побоя Цветан Вълчев вече е стабилизиран, но състоянието му остава тежко и с опасност за живота. Вчера той е преминал нов ядрено-магнитен резонанс, който да покаже какво развитие са претърпели травмите му след интервенциите, които са предприели лекалите от УМБАЛ “Царица Йоанна - ИСУЛ”.

Вълчев има проблеми с дишането, причинени от хематом. Той е със счупени ребра от побоя. Лекарите обаче са категорични, че няма да се нуждае от тежки операции на главата, въпреки че черепът му е бил счупен на четири места. Вълчев дори е успял за кратко да се види с роднините си, след като е бил изведен от интензивното отделение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови