Замесиха Хубчев в шпионска афера в Левски

OFFNews 03 юни 2019 в 09:00 2001 0

Името на новия треньор на Левски Петър Хубчев беше замесено в "шпионска афера" от "Меридиан Мач". Според информация на изданието бившият национален селекционер следял тайно чат група на играчите, които не подозирали, че и той е добавен в нея.

В групата футболистите се информират взаимно за някои неща в клуба или просто си пишат и поздравяват. Номерът на героя от САЩ 1994 е бил добавен от доскорошен служител на Левски, който вече не е на работа на "Герена". Номерът на треньора не е бил известен на футболистите и нито един от тях не се е усъмнил, че може да бъде шпиониран от новия си наставник.

Самият специалист обаче се е включил в един от разговорите между футболистите и така е бил "разкрит", допълва изданието, което явно има добри позиции в съблекалнята. След това номерът му е бил премахнат от списъка, но вече било късно.

Хубчев е популярен във футболните среди с това, че държи изключително много на дисциплината. Независимо дали става въпрос за изявите на неговите играчи на или извън терена. Оттук и репликата му по време на представянето му на "Герена", че иска работа, а не "хахо-хихи" добива нов смисъл в светлината на това, на какво е станал свидетел във въпросния чат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови