Всеки става собственик на ЦСКА 1948 срещу 4 лева на месец

OFFNews 06 февруари 2017 в 14:38 4102 2

Кампанията по набиране на членове на ЦСКА 1948 продължава тази събота с новаторско за българския футбол събитие. Всеки може да посети Централния военен клуб от 14,30 ч. и да се запознае с възможността да стане част от клуба по примера на Барселона.

Членският внос е по джоба на всеки  - 50 лева. Или срещу почти 4 лева месечно запалянко, подкрепящ идеята за отбор на феновете, може да решава съдбините на ЦСКА 1948.

Тимът, който стартира начисто от четвърта дивизия след фалита на оригиналния ЦСКА, набира все по-голяма популярност не само сред "червените" , но и сред неутралните привърженици. Той вече се сдоби с генерален спонсор - Ефбет, а предстоят огромни изненади в това отношение.

Ето съобщението:

"Армейци,  на 11.02 (събота) от 14.30 часа в Централния военен клуб ще се проведе среща на членовете на Сдружение ФК ЦСКА 1948, на която ще имате възможност да заплатите членския си внос за 2017 година, който е в размер от 50 лева.

Всеки, който желае да се присъедини към нас, ще има тази възможност и ще може да се запознае с работата в клуба. Ние разчитаме на прозрачността и това е една от причините да организираме това мероприятие. Всички наши членове имат право на глас в Общото събрание, както и право на достъп до финансовия отчет.

ФК ЦСКА 1948 е отбор на феновете и имаме нужда от повече съсобственици, за да продължим да се развиваме. Само за половин година доказахме, че тази „луда“ идея може да проработи и в българския футбол. Освен събирането на членски внос ще се проведе и дарителска кампания.

Стремим се да подхождаме с професионализъм във всяко едно отношение и в резултат на това подготовката и условията на работа в отбора не отстъпват на водещите клубове в България. Това изисква средства, които ние трябва да осигурим. Финансовата част на нещата обаче далеч не е единствената причина да търсим нови съмишленици. Колкото повече расте нашата общност, толкова по-силен ще става и самият клуб.

Всеки, който споделя нашите ценности, е добре дошъл да помага с предложения, идеи, знания и умения.

Очакваме Ви!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

2

Лопе де Вега

06.02 2017 в 17:11

Не, мерси!

Поздрав!

42249

1

Denis Rizanov

06.02 2017 в 15:07

ДГД!
В България нищо не може да стане по примера на БарЦИлоната.
Не нам!
 
X

Да помогнем на украинските деца!