Вижте отборите, които чакат Левски, ЦСКА и Локо Пд в третия кръг на Лига Европа

OFFNews 22 юли 2019 в 15:39 1870 0

Жребият за третия предварителен кръг в Лига Европа отреди Левски да се изправи срещу белгийския Гент или румънците от Виторул. Това отреди тегленият днес жребий в Нион.

"Сините" първо трябва да преодолеят АЕК Ларнака, за да си осигурят място в третия квалификационен кръг. Столичани ще са домакини в евентуалния първи двубой, който ще е на 8 август. Реваншът е на 15 август.

ЦСКА пък ще играе срещу Будочност (Подгорица) или Зоря (Луганск), ако отстранят Осиек във втория предварителен кръг на Лига Европа.

Първият мач ще на 8 август в София, а реваншът - след седмица в Черна гора или Украйна. ЦСКА отново може да се завърне в Подгорица, където игра миналата седмица, когато завърши 0:0 с Титоград и продължи напред с общ резултат 4:0.

Преди да мислят за следващия кръг, "червените" обаче ще имат трудната задача да отстранят Осиек.

Локомотив Пловдив ще срещне победителя от сблъсъка Страсбург (Франция) - Макаби Хайфа (Израел), ако преди това "смърфовете" успеят да се справят със Спартак Търнава във втория кръг.

Френският тим от Елзас спечели Купата на Лигата във Франция и си извоюва правото да играе на международна сцена. Макаби завърши на второ място в крайното класиране на Израел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!