Валери Божинов иска завръщане на голямата сцена

OFFNews Последна промяна на 17 ноември 2018 в 13:08 2576 1

Валери Божинов ще се опита да си осигури трансфер в чужбина през зимата или след края на сезона. Нападателят на Ботев (Враца) обяви че не се е отказал да играе отново зад граница.

Тимът от града под Околчица е 15-ият в кариерата на 32-годишния футболист.

"Целите са ми високи и не се постигат само със скръстени ръце и скръстени крака. Те се постигат с много труд, много пот, много енергия, много желание и амбиция, хъс, спортна злоба. Надявам се да дам максималното от себе си, дори повече, за да осъществя трансфер. Дали през тази зима, дали лятото, защото моето желание е отново да се върна на голямата сцена", каза Божинов в предаването COOLt по Би Ти Ви.

Божигол отдаде дължимото и на новата си приятелка Биляна Дол, като заяви, че откакто са заедно, животът му се е променил. "Не го крия, че в последните три години животът ми се преобърна на 360 градуса". Той добави, че тя е вкарала ред и дисциплина в живота му.

"Аз знам, че този град и тази публика могат да ми дадат много и аз мога да дам много на публиката на Ботев (Враца)", обясни още нападателят.

"Един футболист трябва наистина да се чувства щастлив на едно място. Щастието идва не само, защото си в дадения град, а защото изпитваш любовта към футбола. Ставаш сутрин – подготвяш се психически, подоготвяш се физически. Чакаш да дойдат събота и неделя мачовете, зарядът. Самият аз съм си поставил цели независимо, че съм на 32 години и искам да ги изпълня", завърши Божинов, който беше считан за един от най-големите таланти в световния футбол в началото на 21 век.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо