В Разград приготвиха студената вода за феновете на Левски

OFFNews 11 април 2017 в 15:51 2159 0

Привържениците на Левски със сигурност няма да останат жадни по време на двубоя с Лудогорец в мач от втория кръг на плейофите в Първа лига, който ще се играе в петък. В Разград е осигурен кетъринг. Така феновете на "сините" ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода. 

Иначе полицията в Разград предприема мерки за мача между Лудогорец и Левски, съобщават от Областната дирекция на МВР. От 18 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард в града.

От МВР напомнят, че категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали.

Забранено е хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети е също забранено. На стадиона ще бъдат спирани лица в нетрезво състояние и такива, употребили упойващи вещества.

Няма да се допуска внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор. Достъп до стадиона няма да имат посетители с бутилки.

Няма да бъдат допускани и малолетни без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване. От полицията допълват, че ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети.

Иначе Лудогорец остана без един от титулярите си. Натанаел със сигурност няма да вземе участие в предстоящия сблъсък. Левият защитник получи травма по време на загубата от Дунав Русе с 0:1 и бе заменен принудително от Йордан Минев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови