Левски смачка Локомотив Пловдив с 5:0, Краев с четири гола (снимки)

OFFNews 09 април 2017 в 19:19 4260 0

Снимка Сергей Антонов (offnews)

Левски разби Локомотив Пловдив с 5:0 в мач от първия кръг на плейофите в Първа лига на "Герена". Прекрасен двубой изигра Божидар Краев, който в този мач игра като чист нападател и отбеляза 4 гола.

Неочаквано за фенове и зрители, възпитаниците на треньора Николай Митов не спираха да атакуват противниковата врата и успяха да постигнат изразителна победа срещу пловдивчани.

Още в 12-ата минута Антонио Аниете бе намерен много добре от Георги Костадинов, испанецът навлезе в наказателното поле и отбеляза красиво попадение за 1:0.

В 36-ата минута Левски удвои преднината си след попадение на Краев, който получи топката от Станислав Иванов и с удар от воле в наказателното поле прати кълбото във вратата.

Само 3 минути по-късно резултатът стана 3:0. Нова добра изява в мача на Аниете, който подаде топката на Краев и младокът отбеляза второто си попадение в двубоя.

През втората част юношата на Левски оформи своя хеттрик. В 51-ата минута Бабатунде Адениджи го намери добре и националът вгорчи живота на вратаря Ясин Ел Харуби.

В 70-ата миннута Краев вкара своя четвърти гол в срещата. Ел Харуби изчисти лошо топката и тя стигна право в краката на младока, който напредна и от близко разстояние отбеляза.

След победата си Левски се бетонира на второто място и вече има 54 точки, с 5 повече от преследвача ЦСКА-София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!