Треньорът на Локомотив Пд запазва поста си

OFFNews 10 декември 2018 в 10:12 1149 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че няма да има промяна на треньорския пост въпреки негативната серия, в която тимът влезе.

Относно последния мач с Черно море и претенциите на Бруно Акрапович към съдийството бизнесменът, който е в Южна Америка, заяви: “Аз съм казал милион пъти, че мачът е 90 минути, а не пет. Сега, че имаше някакви действия за разстройване на играта, има. Но все пак да не забравяме, че сме в България. Не може да очакваме друго. Засега ситуацията е такава”, каза Крушарски пред “Тема Спорт”.

На въпрос не го ли притесняват шестте поредни двубоя - четири загуби и две равенства, без победа, Крушарски категорично заяви:

“Не, защо да ме притеснява. Те имат цел, ако не изпълнят целта, ще си понесат наказания. Това е. Имат поставена задача, която сме съгласували заедно. Не съм я взел самоцелно. Тя е класиране в първата шестица и все още нищо не е загубено. Има 7 мача, в които ще се опитаме да си вземем каквото ни трябва”.

Относно бъдещето на Акрапович и възможна ли е смяна босът на Локо (Пд) продължи философски и в типичен стил. “Сменихме 90% от отбора… Една къща за колко време се строи? Хайде стига сега, българска работа. “Магурата” отдавна е затворена, нали. Вече няма “Магура”, стига с тези чейнджове. Една къща се прави с екип и време”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови