Треньорът на юношите ни остана доволен от жребия за Евро 2017

OFFNews 13 април 2017 в 17:43 1903 0

Селекционерът на националния отбор по футбол на България до 19 години Ангел Стойков остана доволен от тежкия жребий за Евро 2017 в Грузия.

Нашите момчета попаднаха в тежка предварителна група заедно със съставите на Германия, Англия и Холандия. Стойков обаче е убеден, че тимът ще даде най-доброто от себе си и ще се представи достойно на първенството в Грузия.

"Изключително сме щастливи да срещнем три от най-добрите отбори в Европа. За нас това е голям стимул. Дано се представим по най-добрия начин. Самото класиране заслужава уважение. Ако трябва да бъда честен, най-добре познаваме англичаните. Но ние с тях играхме контрола, а сега ни предстои един коренно различен мач.

Тепърва ни предстои много работа. Ще уточним и контролите, които ще изиграем - две или три в зависимост съперниците и местата, където ще се проведат. Изключително много съжаляваме за Асен Чандъров. Състезател с основен принос за класирането му. Контузията му е тежка, така че ще трябва да търсим други варианти.

Имаме такива, но когато говорим за националния отбор, ще трябва да намерим най-доброто. Надявам се, че момчетата ще завършат успешно сезона в България, ще вземат участие в максимално много мачове и ще са в добро здравословно състояние. Видяхте колко хубаво и важно е, че играят мъжки футбол.

Мисля, че това бе основното, което ни донесе успех в тези квалификации",каза селекционерът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови