ЦСКА загря за Левски с успех в Стара Загора

OFFNEWS 13 май 2018 в 00:36 2036 0

Отборът на ЦСКА загря за последното за сезона дерби срещу Левски от 35-ия кръг с успех с 2:0 над Верея в Стара Загора. Двубоят беше без значение и за двата отбора, тъй като червените не могат да бъдат изместени от второто място, а Верея е твърдо шести в класирането.

ЦСКА изигра слабо първо полувреме, в което късметът покри червените, след като домакините удариха две греди. След почивката гостите излязоха преобразени и първо Станислав Манолев нацели греда, а в 64-ата Александър Барт разпечата вратата на Цинцарски. Малко по-късно Раул Лое беше оставен непокрит в наказателното поле след подаване от фаул на Десподов от дясно и от чиста позиция той стреля с глава, но право в Цинцарски, който успя да избие.

В 71-ата минута Огнянов беше близо до изравняването, но отново удари гредата на вратата на ЦСКА-София с хубав диагонален удар от 25 метра. Минута по-късно гостите вкараха втори гол и решиха мача. Кирил Десподов шутира от дистанция, вратарят Цинцарски подцени шута и в опита си да улови позволи топката да отскочи от тялото му и Роланд Алберг вкара от 3-4 метра в празната врата.

"На почивката казах на играчите да играем футбол, да се наслаждаваме и да победим. Не ми харесаха първите 45 минути. Поговорихме си с момчетата, тяхното поведение се промени през второто полувреме. Може би в края на шампионата някои от тях мислят вече за почивката. За нас всеки мач е от значение. Не ги делим на срещи срещу по-силни или по-слаби противници. Искаме да побеждаваме във всяка среща.

Допуснахме ситуации за гол. Верея ни затрудни максимално, създадоха доста главоболия на защитата ни, макар и главно от наши грешки. Смените бяха много добри. Всеки един от пейката влезе с желание и това ни помогна да победим. За предстоящия мвач с Левски искаме да зарадваме нашите фенове с с добра игра и с победа”, коментира треньорът на армейците Христо Янев.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews