ЦСКА си върна самочувствието след класика над Септември

OFFNews 06 октомври 2018 в 19:44 1632 0

ЦСКА си върна самочувствието след загубата от Левски миналата седмица с победа над Септември София с 3:0 в двубой от 11-ия кръг на Първа лига, игран на националния стадион "Васил Левски".

Този мач бе първи и за дуото Христо Арангелов - Мариян Христов начело на домакините, но това не помогна и отборът записа поредно поражение.

Първото попадение в срещата бе дело на Мауридес, който вкара от дузпа в 37-ата минута. В 64-ата минута Тиаго вкара втори гол за гостите. Резервата Манолев оформи класическия резултат в 91-ата минута с прекрасен гол от фаул.

Така "червените" се изравниха с Левски на върха в класирането, но при уговорката, че "сините" все още не са изиграли двубоя си от текущия кръг. Септември пък е в серия от стряскащите вече 8 поредни загуби.

В друг мач, който се игра по-рано днес Людмил Киров записа горчив дебют начело на Дунав, след като днес "драконите" допуснаха загуба с 1:4 от Ботев Пловдив.

Точни за успеха на "канарчетата" бяха Стивън Петков, Кристиан Димитров и Лъчезар Балтанов, а Петър Патев си отбеляза автогол. Единственото попадение за гостите дойде след точен удар на Ахмед Ахмедов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови