Ексклузивно Сотир Цацаров подаде оставка

ЦСКА пуска билети от 18 до 36 лева за Лига Европа

OFFNews Последна промяна на 09 октомври 2020 в 14:56 2217 0

Ръководството на ЦСКА определи цените на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа. Феновете ще плащат по 36 лева за билет за сектор А" и по 18 лева за секторите "Г", "В" и "Б".

Във връзка с участието на "червените" в групите на турнира, от клуба излязоха със съобщение за предстоящата продажба на билети.

Както е известно, УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона. Това обаче трябва да е съобразено с мерките и наредбите за безопасност на местните здравни власти, касаещи COVID-19. Към момента ЦСКА няма писмено потвърждение за това какъв брой зрители ще бъдат разрешени.

"Окончателна яснота се надяваме да имаме след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На следващия ден, в зависимост от разрешения капацитет, ще обявим и броя билети за продажба", се казва в съобщението на клуба.

"Уведомяваме Ви, че предимство при закупуването им ще имат притежателите на валидни за сезона абонаментни карти. Те ще получат чрез СМС специален код, с коийто ще могат да си купят по два пропуска, които ще бъдат поименни и ще са с отстъпка от 10% от редовната цена. Билетите ще бъдат "резервирани" за тях в първите три дни от пускането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за начините, по които могат да се закупят.

Цените са 36 лева за сектор А и по 18 лева за Г, В и Б.

Имайте предвид, че зрителите ще трябва да бъдат разположени пропорционално във всички сектори на Националния стадион "Васил Левски", спазвайки правилата за социална дистанция. Немалък брой от най-атрактивните места в сектор А ще бъдат неизползваеми, защото са необходими по наредба за нуждите на УЕФА за спонсори, партньори, техническа и буферни зони, щабовете на отборите и т.н.

Разчитаме на Вашата активност и Ви призоваваме за още малко търпение! За съжаление, обстоятелствата налагат немалки ограничения, но въпреки това сме убедени, че нашите футболисти ще имат, както винаги, всеотдайна и мощна подкрепа от трибуните", се казва още в съобщението на "червените".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови