ЦСКА благодари на феновете и застана зад треньора

OFFNews 01 октомври 2018 в 15:22 1168 0

Ръководството на ЦСКА се извини на феновете за загубата с 0:1 от Левски в дербито в събота. От "Българска армия" благодарят на привържениците за огромната подкрепа и декларират доверието си във фотбулистите и треньорския щаб начело с Нестор Ел Маестро.

В следващия кръг ЦСКА гостува на останалия без треньор отбор на Септември и ще се опита да си върне самочувствието с изразителен успех над боксовата круша на Първа лига. Мачът между Септември и ЦСКА ще се играе на на Националния стадион на 6 октомври (събота) от 17:30 часа, вместо от 20:00 часа, както беше обявено първоначално. Промяната е направена по желание на телевизията, носител на права и със съгласието на ръководствата на ЦСКА и Септември.

"Армейци,

всички в клуба изключително много съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на нивото, изискващо се за подобен мач, нито да отговорим на огромната подкрепа, оказана ни за пореден път от трибуните. Искрени благодарности на всички фенове за всеотдайността и верността към армейската кауза!

Спортно-техническите причини за неуспеха са си в нас. Ще вземем необходимите мерки да коригираме и подобрим играта и представянето си занапред. В тази връзка заявяваме, че ръководството на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им осигурява максимално добри условия за работа и спокойствие, за да разкрият своя потенциал.

Чистки в отбора и треньорски рокади не стоят на дневен ред! Продължаваме да работим усърдно, за да постигне ЦСКА това, което неговите привърженици заслужават!", пише в обръщението на ръководството на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови