Славиша Стоянович останал доволен от ново попълнение на Левски

OFFNews 06 ноември 2018 в 11:44 1352 0

Треньорът на Левски е останал доволен от предста­вянето на Луи Нганиони срещу Ботев Пловдив. Френският за­щитник направи официалния си дебют за "сините" при поб­едата над "канарчетата" с 4:1 и се е понравил с представяне­то си, пише "Тема Спорт".

Преди това той взе участие единствено в кон­тролите по време на паузите за националните отбори сре­щу Радник Сурдулица и Локомотив София.

При отсъствие­то на капитана Иван Горанов Стоянович имаше дилема кой да играе на поста ляв бек, но реши да се довери на Нганио­ни.

Все пак се очаква капитанът на "сините" да вземе участие в следва­щия мач срещу Черно море и конкуренцията между двама­та да се завърже.

Иначе в Словения продължават да засипват с похвали по адрес Стоянович. Сайът siol.net написа:

"Продължава страхотното представяне на Левски в Първа лига под ръководството на Славиша Стоянович. След горчивото отпадане за Купата на България от Черно море след лотарията на дузпите, тимът успя да запише голяма победа срещу Ботев Пловдив.

Това даде надежда на феновете отново да видят Левски като шампион на България, което не се е случвало около десет години.

Стоянович работи много успешно до момента начело на "сините". В домакинските двубои той има шест победи и само едно равенство при голова разлика 22:4. Стоянович може да бъде доволен и от играта на тима в гостуванията".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!