Шефът на Славия се притесни за Левски

OFFNews 10 февруари 2020 в 10:28 2035 0

"Левски е в критична ситуация", притеснен е президентът на Славия Венцислав Стефанов. Босът на "белите" неведнъж в типичния си стил е отбелязвал, че клубът от "Герена" е създаден, за да има с кого да играе Славия.

"Ние бяхме забавили с месец осигуровките и веднага ни ги удържаха от сметките. Не знам какви са дълговете на Левски, но наскоро Павел Колев ги каза. За да има клубът такива дългове, някой е допуснал това.

Така е и с ЦСКА, и с Локомотив, може да излязат и други отбори, ако се направи проверка. По-лошо е че е допуснато да се стигне дотук", udpd Стефанов в предаването "Тази сутрин" в ефира на bTV.

Той е категоричен, че голям футбол се прави с много пари и даде за пример Лудогорец.

"Трябва да се разбере, че голям футбол става с много пари, както прави Домусчиев. Ако аз имам 22 млн., колкото се твърди, че е дал Васил Божков за няколко месеца в Левски, ще издържам Славия в продължение на 10 години. Нямам обяснение за какво се дават тези пари и къде потъват", добави Стефанов.

Шефът на Славия подчерта, че няма конфликт с бившия капитан на националния отбор Димитър Бербатов, когото нарече предател преди няколко дни.

"Нямам личен конфликт с Бербатов - той се отказа да бъде футболист, а иска да бъде шеф. Не съжалявам, че го нарекох предател. На конгреса на футболния съюз ще си кажа мнението кой да оглави футбола", каза още Венци Стефанов.

Преди дни той заяви, че дори и Йоло Денев може да се кандидатира за поста, стига да намери съмишленици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews