Шеф в ЦСКА 1948 отрече за намеса на Домусчиев

Донислав Донев 03 април 2017 в 14:16 2022 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов отрече за връзка между клуба и собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Самият аз не го познавам, никога не съм се срещал с него. Парите за търга за емблемата на ЦСКА ги имаме благодарение на чуждите инвеститори, които одобриха проектите, създадени от мен и господин Газдов", каза Гьонов в дискусионен клуб "Дерби".

Той допълни, че клубът не иска да придобива автентичността на ЦСКА, а само да бъде наследник на легендарния български отбор.

Директорът коментира и жребия за полуфиналите в турнира за Купата на Аматьорската лига, който отреди неговият отбор да се изправи срещу един от фаворитите за влизане във Втора професионална лига - Литекс.

“Ще играем с преименувания отбор на Ботев (Луковит) - сега Литекс. Предстои интересен мач на 19 април срещу отбор, който също играе в Трета лига. Със сигурност не сме фаворити, но ще се раздадем на 100% и ще се опитаме да стигнем до финала”, заяви Гьонов

“Ние ще подходим по начина, по който го правим за всяка една среща - с нужното уважение спрямо съперника. Да, той е фаворит на фона на това, което е направил до момента в турнира, но на терена са 11 срещу 11 и всичко е възможно”, каза още ръководителят.

Междувременно ЦСКА 1948 поиска ревизия на договора, сключен между ЦСКА-София за стадион "Българска армия" и Панчарево. Ето пълният текст:

"Уважаеми армейци,
скъпи граждани на Република България,

В петък, 31 март, ръководството на ЦСКА 1948 подаде поредно писмо в Министерството на младежта и спорта, свързано с достъпа до обществена информация и по-точно – стопанисването на стадион „Българска армия“ и базите в Панчарево.

Хронологията на събитията е следната:

21.02.2017 г. – Подаване на заявление за за достъп до „споразумението“ между ММС и наемателите на стадион „Българска Армия“ и базата в Панчарево.

27.02.2017 г. – Отговор от ММС, чрез който на основание чл. 31, ал. 1 от ЗДОИ срокът за предоставяне на поисканата информация се удължава с 14 дни.

31.03.2017 г. – Повторно искане на това „споразумение“, позовавайки се на Закона за достъпа до обществена информация.

Предвид развилите се криминални деяния в четвъртък, ние отправяме искане да бъде ревизиран договора, с който се използва стадион „Българска армия“ и Панчарево".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови