Фен на ЦСКА дава синдик Милева на прокурор

OFFNews 01 април 2017 в 12:56 2590 1

Известният фен на ЦСКА Росен Петров - Животното се почувства оклеветен от синдик Дора Милева, която го посочи като една от причините за провалянето на търга за имуществото на фалиралия ПФК ЦСКА АД на 30 март.

По думите на Милева Петров й е крещял заплахи и е настоявал офертата на Гриша Ганчев да бъде отворена.

"Ще подам жалба за клевета срещу нея още в понеделник, защото това не е истина. Да, влязох в стаята, но към 14,30 часа, доста след края на всичко. В момента, в който влязох имаше 20 души плюс двама висшестоящи полицаи. Ако съм я заплашил пред полицията, съвсем нормално е да ме арестуват.

Ще се стигне до дело и ще призова двамата полицаи, и те ще са на моя страна, защото иначе трябва да лъжесвидетелстват. Целта е да ударят по ЦСКА и по мен, като един от лидерите на агитката. Това не е от вчера. Явно им се струва малко, че висях 2 години зад решетките“, коментира Росен Петров пред микрофона на Livesport.

Ето и думите на Милева, заради които Петров ще подаде жалба срещу нея.

"Вчера бях заплашвана през цялото време. Росен Петров, известен като Животното, не спря да ми оказва натиск. Каза ми: "И на Луната да направиш търга, пак ще те последваме". В един момент излезе от стаята, но после се върна и продължи със словесната атака. Повиках полицията, но той не се притесни и продължи и пред тях да ме заплашва. После си тръгнах", разказва дамата от Кърджали.

Днес Милева разясни кога ще е новият търг, като влезе в противоречие със самата себе си. Вчера тя посочи вторник като възможност, но днес измести датата за края на април.

"Ще преосмисля решението си, след като дам показания в понеделник. Призована съм, ще отида където е необходимо в СДВР, ще дам показания и тогава мога да преосмисля, тъй като това трябва да приключи веднъж завинаги. Проклятието на Росен Животното ме застигна, разболявам се.

Съгласно закона търгът трябва да бъде не по-рано от 14 дни преди датата на продажбата. Следващата седмица е възможно да обявя търга. Ако го обявя на 4-5 април, това означава, че той ще се състои на 19 или 20 април, за да бъде спазен този 14-дневен срок. Нямам друга опция освен да го проведа по адреса на длъжника или канцеларията на синдика", каза Дора Милева пред bTV.


 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!