Ексклузивно Националният оперативен щаб вече не съществува, закриха го

Разград под обсада за Дунав - Левски, Лудогорец осигурява кетъринг

OFFNews Последна промяна на 26 февруари 2017 в 13:33 2308 0

Полицията в Разград предприема допълнителни мерки във връзка с предстоящия мач между Дунав Русе и Левски София, съобщават от областната дирекция на МВР. Футболната среща е на 28 февруари от 15 часа на стадион "Лудогорец арена".

В деня на срещата от 13 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард. От полицията призовават привържениците на ФК "Дунав" - Русе да се придвижат към стадиона основно по улиците "Васил Левски", "Княз Борис" и "Гаврил Кръстевич".

От ОДМВР-Разград напомнят, че достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Забранено е внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали.

На стадиона няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване. Забранено е и внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор.

Посетители с бутилки също няма да имат достъп до стадиона. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.

Няма да се допускат и малолетни без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване. Ще се извършва проверка на всички, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, допълват от Областната дирекция на МВР в Разград.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови