Радост в ЦСКА - Каранга се завърна

OFFNews 14 юни 2018 в 10:11 2039 0

Нападателят Фернандо Каранга се присъедини към ЦСКА на лагера в Тетевен, където отборът провежда първата част от подготовката си.
Каранга продължава да се възстановява от контузията, която получи през април. Той имаше частично разкъсване на вътрешна връзка на коляното на десния крак. След като свали специалната шина, която носеше, той започна рехабилитация.

Днес Фернандо Каранга ще бъде прегледан от физиотерапевтите на отбора, които ще преценят до каква степен треньорът Нестор Ел Маестро ще може да използва нападателя в тежките тренировки. ЦСКА ще остане в Тетевен до 18 юни (понеделник), когато ще изиграе и първата си контрола - срещу Етър от 17:00 часа.

Междувременно стана ясно, че Христо Янев и Владимир Манчев ще останат на работа в клуба, съобщава "Тема Спорт". Очаква се те отново да бъдат със статут на скаути.

Те бяха назначени преди няколко месеца в щаба на Стамен Белчев, като Янев замести последния в мачовете до края на сезона в ролята на старши треньор, но като временен вариант.

Скаутите са под шапката на Стойчо Стоилов, който в момента е в чужбина и ще има среща с Янев и Манчев в края на този месец. Задачите на двамата отново ще са свързани със Западна Европа.

Третият член от екипа Ивайло Петров - Пифа засега остава в щаба на Ел Маестро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews