Пребитият служител на 'Левски' е с опасност за живота

OFFNews 21 август 2019 в 14:55 4062 0

Състоянието на пребития служител на Левски - Цветан Вълчев, остава много тежко. Работещият в маркетинговия отдел на "сините" мъж беше пребит с железа от двама непознати, на метри от стадион "Георги Аспарухов".

Вълчев моментално е бил закаран с линейка в болница УМБАЛ "Царица Йоанна" (ИСУЛ), където е пристигнал в безсъзнание. След направените му изследвания се оказва, че травмите му са изключително тежки.

Мъжът има три големи дупки в главата, счупени ребра, а също така има други травми, които притесняват лекарите.

"Вълчев е с множество травми и опасност за живота", коментира пред колегите от "Спортал" д-р Фани Цуракова, която също така е и говорител на болницата.

Преди минути стана ясно, че на "Герена" предстои спешна сбирка, на която да се дискутира неприятният инцидент.

Полицията вече също работи по случая.

"Криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидент, станал тази сутрин. Около 9.30 часа в полицията бил получен сигнал, че в района на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов", 38-годишен мъж бил нападнат от двама непознати, които му нанесли побой и се оттеглили в неизвестна посока.

Пострадалият е транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите", се казва в информацията, разпространена на сайта на МВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови