Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Полиция не се отделя от синдика на ЦСКА в София

OFFNews 02 април 2017 в 20:45 2377 0

Горещ ден ще има утре в София синдикът на ЦСКА Дора Милева. Тя пристига в СДВР, за да дава показания за баталните сцени по време на проваления търг за емблемата на фалиралия клуб. Както е известно, хора на ЦСКА-София не допуснаха президента на ЦСКА 1948 Никола Газдов до конкурса.

По същото време хора с фенски тениски се показваха от прозорците на администрацията, където трябваше да бъде проведен търгът. Полицията се самосезира и привика синдика.

Полицейски конвой ще поеме Дора Милева още при пристигането и от Кърджали тази сутрин. Дамата няма кола и се предвижва до столицата с рейс или влак. Ексортът от униформени ще закара  Милева до сградата, където ще бъде разпитана. После  ще я върна обратно до гарата.

Синдикът се оплака и днес пред вестник "България днес", че е била заплашвана от един от тарторите на агитката на ЦСКА-София. Става въпрос за Росен Петров - Животното, който излезе преди дни от затвора.

"Заплашваха ме до девето коляно. Да, става въпрос за Росен Петров. Бяха страшни клетви към мен и семейството ми. Каза ми, че ще ми строшат главата с бутилка и всякакви подобни неща. Все пак сме 2017 година, а не 1991 г., когато ставаха такива неща. И е недопустимо да използват за жив щит", заяви Дора Милева пред "България днес".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!