Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Полицията започва разпити в ЦСКА

Синдик Дора Милева дава показания в СДВР за заплахите в стаята с търга

OFFNews 31 март 2017 в 14:28 2506 1

Снимка Сергей Антонов

Полицията започва разпити за събитията около проваления търг за емблемата на ЦСКА. Още в понеделник синдик Дора Милева е привикана да пише обяснения в СДВР. Според запознати органите на МВР са се самосезирали след баталните сцени вчера. "Да, призована съм на разпит", потвърди пред OFFNews дамата от Кърджали.


Синдик Милева вече се оплака пред медиите, че е заплашвана в стаята , в която трябваше да се проведе търга. Там бяха допуснати само хората на ЦСКА-София. Гриша Ганчев е бил придружаван от фенове, други запалянковци също кръжаха из канцелариите и крещяха през прозорците.

"Имаше заплахи от хора от "Армията"! Хора, които действат със силови методи, искат да получат емблемата на ЦСКА. Днес в стаята имаше хора, които нямат нищо общо с наддаването.

Нека си търсят друг синдик. Караха ме много пъти да отворя плика, въпреки моето нежелание. Един човек, който е фен на ЦСКА, ми нареждаше какво да правя и Гриша Ганчев слушаше", каза Милева пред Спортал вчера. В стаята имаше полицаи, така че няма как да не са чули репликите.

Милева не поддаде и отмени търга, тъй като жива верига не допусна Никола Газдов от ЦСКА 1948, който също беше платил депозит от 170 000 лева за участие в търга.

150 полицаи не атакуваха канцелариите, за да не влизат в скандали с извиканите там деца от школата от набор 2004. Или поне така обясниха. Така държавата остана без предполагаеми 1,7 милиона или дори повече лева, които директно ще отидат в НАП.

Не е ясно дали полицията е привикала и хората на ЦСКА-София, присъствали в стаята.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!