Погба срещу Погба в Лига Европа

OFFNEWS 12 декември 2016 в 17:06 17814 0

Тримата братя Погба с треньора на ЮвентусАнтонио Конте по времето, когато Пол играеше в Торино

Доста любопитен сблъсък на брат срещу брата се очертава в 1/16-финалите на турнира Лига Европа, след като жребият в Нион противопостави Манчестър Юнайтед на френския Сент Етиен.

В състава на "червените дяволи" играе един от най-скъпите футболисти на планетата Пол Погба, докато цветовете на Сент Етиен защитава брат му Флорентин.

"Двамата вече се чуха и се посмяха на жребия. Ще стане интересен сблъсък. Доволен съм, че гостуваме във Франция тъй като е близо и се лети лесно дотам. Сент Етиен е отбор с големи традиции, хората на моята възраст никога няма да забравят, че там са играли футболисти като Мишел Платини. Има два месеца до мача, така че може да забравим на този етап за Лига Европа и да се фокусираме върху Висшата лига", коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

Пол Погба има двама братя, които също като него са професионални футболист. Освен посочения вече Флорентин, който играе в Сент Етиен, другият се казва Матиас и е футболист на италианския Пескара.

"От деца мечтаем да заиграем и тримата в един отбор. Случи ли - спокойно мога да се оттегля от футбола. Би било невероятно да печелим трофеи заедно", казва Флорентин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови