Отново спрягат сърбин за треньор на ЦСКА

OFFNews 22 май 2018 в 10:11 3057 1

Ненад Лалатович е един от вариантите за нов треньор на ЦСКА. Специалистът е бил препоръчан на ръководството на столичани лично от легендарния Люпко Петрович.

Според "Тема: Спорт", Лалатович е имал среща с шефовете на "Армията" през миналата седмица.

За последно той е водил сръбския Чукарички, но на 16 май е разтрогнал договора си. Интерес към него има и от страна на Раднички. На този етап Лалатович е най-актуалното име, което се спряга за треньор на "червените", а развръзката наближава.

Сърбинът е известен като много емоционален треньор и пълна противоположност на Стамен Белчев като характер, като си служи с доста цветущ език и често е бил порицаван за това в родината си.

Той стартира кариерата си през 2011 година и като треньор има 270 мача. През юли 2014 година поема останалия без евролиценз тим на актуалния шампион на Сърбия - Цървена звезда, но губи титлата с изоставане от 7 точки зад Партизан.

През миналото лято е бил и национален селекционер на Сърбия до 21 години на европейското първенство, но отборът печели само точка в група с Испания, Португалия и Македония.

През 2006 година Ненад е бил предложен на Левски на поста централен защитник, но не е привлечен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

1

Танкист

23.05 2018 в 12:39

Балъков не разбра ли ,че не става за треньор?!?! Гениален футболист , но некадърен треньор! Същият е като Лотар Матеус! Балъков е безработен , свикнал на големи пари и сега поставя Гришата в неловко положение! Гриша, дръж Балъков далеч от ЦСКА! Той не става и за ръководител! Дребна интригантска душица, той ще пречи и на треньора и на ръководството на клуба! Като толкова държиш да му намериш работа, прати го да управлява базата в Панчарево! Балъков е доказан само като футболист! Други никакви успехи няма!