Откъде идва изразът на английските фенове "It's coming home" (видео)

OFFNews 08 юли 2018 в 12:02 7810 0

В последните няколко дни със сигурност сте попаднали в социалните мрежи на израза "It's coming home". Това е най-използваната фраза в Англия в момента.

Изразът завладя островитяните след драматичната победа на "трите лъва" над Колумбия с дузпи на 1/8-финалите от световното първенство и с всеки изминал ден набира все по-голяма популярност.

Всички са обзети от манията "It's coming home", особено след снощния триумф на британците над Швеция, който отвори вратите към полуфинала на Мондиал 2018.

Легендарни футболисти, известни личности от хайлайфа, всъщност няма човек в Англия, който да не употреби този израз поне няколко пъти на ден.

Какво означава и откъде идва този израз? "It's coming home" означава "Той се връща у дома". Англия е родината на футбола, а в този израз се визира точно футболът.

Този израз е част от песен на групата The Lightning Seeds, която носи заглавието "Трите лъва". Тя е създадена от Франк Скинър и Дейвид Бъдлид преди домакинството на Англия на европейското първенство през 1996 година.

Песента е много обичана от феновете на Острова, тъй като тя докосва носталгичните спомени от Евро 96. Според специалисти, тогава е последното силно представяне на "Трите лъва".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!