"Орлите" доволни след 0:0 с Базел

OFFNews 24 ноември 2016 в 00:26 1793 0

Ръководството и футболистите на Лудогорец останаха доволни от нулевото равенство с Базел, което дава предимство на българския шампион в битката за третото място в група А на Шампионската лига.

"Трябва да сме по-радостни от резултата, защото нямахме точен удар във вратата. Отборът игра доста добре, треньорите ще направят анализите. Не съм човекът, който да коментира играта на тима.

Важното е, че успях да помогна на отбора. Всеки мач играем нашата си игра. Ще видим какво ще стане в последния мач от Шампионската лига", заяви вратарят на "орлите" Владислав Стоянов, който на няколко пъти се намеси решително и спаси тима си от поражение.

"Оставаме пред Базел, а това беше нашата цел. Искахме да спечелим, но след като не успяхме, това е по-добрият вариант. Може да се каже, че и Лудогорец, и Базел ще загубят последните си мачове.

Мисля, че изиграхме много добре срещите си в групата, ще играем сериозно в Париж. Показахме, че можем да се противопоставим на ПСЖ, отборът ни трябва да покаже зрялост", добави румънският голмайстор на разградчани Клаудиу Кешеру.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРИ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!