Неймар: Искам да играя с най-добрия в света

OFFNews 16 май 2017 в 16:40 2816 0

В интервю за престижното списание "Франс Футбол" нападателят на Барселона Неймар сподели, че обича да играе със звездата на каталунците Лео Меси, който според бразилеца е най-добрият футболист в света.

"Искам да играя с най-добрия в света и Лео Меси е точно този играч. Тази година се чувствах наистина добре. Това е отличен сезон за мен. Мисля, че показах най-доброто, откакто пристигнах в клуба. Аз отбелязвам голове и асистирам за тях", каза нападателят.

"Имам характер на победител. Не обичам да губя. Срещу ПСЖ беше необичаен мач. Бяхме почти отстранени и постигнахме чудо с трите гола за три минути, за да преминем. Това е една от най-добрите спомени от моята кариера. Винаги ще го помня", добави Неймар.

Бразилецът се развихри при убедителната победа на Барса с 4:1 при гостуването си на Лас Палмас в мач от предпоследния кръг на Ла Лига. Талантът записа хеттрик в 25, 67 и 71-ата минута.

Каталунците приключват сезона в Ла Лига идния уикенд с домакинство на Ейбар. Феновете на Барса таят надежда Реал Мадрид да се провали при гостуването на Селта след три дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!