Барса се справи безпроблемно с Виляреал

OFFNews 06 май 2017 в 21:24 2245 0

Барселона победи безпроблемно Виляреал с 4:1 в двубой от 36-ия кръг на испанската Ла Лига. Звездното нападение на каталунците се развихри и превърнаха мача в зрелищен спектакъл.

Луис Суарес напредна отдясно и обърна фланга с пас в наказателното поле към Лионел Меси. Аржентинецът овладя и асистира към Неймар на ръба на засадата, който от близко разстояние отбеляза с лекота в 21-ата минута.

Седрик Бакамбю изравни резултата. В 32-ата минута конгоанецът бе изведен по хубав начин, използва бързината си, надбяга Жерард Пике и сам срещу вратаря Марк-Андре тер Стеген успя да отбележи за 1:1.

В 68-ата минута резултатът стана 3:1, след великолепна контраатака. Сержи Роберто напредна на скорост и подаде към Луис Суарес, който излъга защитник и стреля ниско по диагонала.

В 81-ата минута каталунците получиха дузпа. Луис Суарес стреля в протегнатата ръка на Хауме Коста и реферът Хосе Санчес посочи бялата точка. Меси отбеляза по атрактивен начин, копвайки топката в средата на вратата и оформи крайния резултат 4:1.

След тази победа Барселона продължава да бъде на 1-ото място с актив от 84 точки, с 3 повече от втория Реал Мадрид, който тази вечер гостува на Гранада.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!