Левски предлага нов договор на голмайстора си

OFFNews 21 март 2019 в 10:23 1202 0

Голмайсторът на Левски Станислав Костов ще е един от малкото футболисти на отбора, които през лятото може да се радва на по-голямо месечно възнаграждение, пише "Тема спорт". В момента нападателят е сред най-нископлатените играчи в състава, а именно неговото силно представяне е и най-голямата изненада през сезона.

27-годишният Костов е играл във всичките 26 мача от редовния сезон в Първа лига. В тях той отбеляза 19 гола, с които е лидер в голмайсторската листа на шампионата, с един повече от втория Клаудиу Кешерю.

Благоевградчанинът акостира на "Георги Аспарухов" в началото на 2018 година. Това стана след като разтрогна договора си с Пирин. В началото Костов имаше ролята на резервен нападател, тъй като Делио Роси предпочиташе чуждестранните нападатели.

В първия си полусезон със синята фланелка Станислав изигра 11 срещи, в които реализира 3 попадения. През настоящата кампания обаче е неудържим. Сегашният договор на Костов изтича през 2020 година, но добрите му игри ще му спечелят нов такъв с по-високо заплащане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови