Левски празнува 103 години (видео)

OFFNews 24 май 2017 в 10:19 2705 1

Футболният Левски навършва 103 години днес! Въпреки трудните време, които преживява, вярната синя публика не пропусна да отбележи клубния празник още в първите минути на деня.

Около 300 ултраси се събраха в Сектор “Б” на стадион “Георги Аспарухов”. В продължение на почти половин час те пяха любимите си песни във възхвала на клуба и също така направиха и интересна хореография, като с факли изписаха числото 103.

По този начин феновете се надъхаха и за предстоящия голям сблъсък с ЦСКА-София в Първа лига, който ще бъде от решаващо значение в битката за второто място в крайното класиране.

От клуба приветстваха своите привърженици:

"Левскари, днес отброяваме 103-ата годишнина от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб Левски.

Вече повече от 100 години всички, свързани със „синята“ идея споделяме радости и вълнения. Моменти на велика еуфория от успеха и рани от неуспеха. Не забравяме нито миговете, в които сме били на върха, нито тези в които сме преживявали загуби. Защото важен е не само успехът. Важен е заветът, че победата не трябва да се преследва на всяка цена, ако потъпква спортсменството.

Спомняме си легендите, съхраняваме паметта и ще продължим да следваме примера на великите имена, които създадоха мита за величието на футболната игра.
Защото името ни задължава.

103 години ЛЕВСКИ!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

24.05 2017 в 10:43

Левски празнува 103 години


Не обиждайте Апостола на свободата и малкото останали ваши читатели! Празнува едно подуенско отборче, създадено от Цола Драгойчева като "отборчето на пощите", в последствие като "милюционерините". В едно с него днес "празнува" и наркозависимата паплач наричаща се незнайно защо "фенове на Левски".
Крайно време е да се забрани със закон да се използват имената на българските герои. Еле пък за българския футбол... там най-вече!
 
X

Да помогнем на украинските деца!