Левски показва вратата на Жорди Гомес

OFFNews 07 август 2018 в 10:00 2962 0

Испанецът Жорди Гомес се е оказал ненужен в Левски. Халфът, който игра през всичките 38 мача и отбеляза пет гола в миналия сезон, преговаря с ръководството за прекратяване на договора.

Очаква се тя да стане факт до края на месеца, твърди "Тема Спорт". 33-годишният футболист бе човекът, който пропусна дузпа във финала срещу Славия за Купата на България, който в редовното време завърши 0:0, а впоследствие “сините” загубиха след удари от бялата точка.

През тази кампания Гомес също бе на терена във всички мачове - влезе като резерва единствено при равенството с Черно море, а в останалите бе титуляр.

Той още не е открил головата си сметка, а онзи ден асистира на Станислав Костов при попадението на нападателя срещу Ботев (Враца). Гомас бе един от хората, които надигнаха глас в съблекалнята, след като шефовете забавиха възнагражденията на отбора.

От ръководството на клуба вече работят по привличането на нов халф. Освен да се вземе полузащитник, новият треньор Славиша Стоянович настоява и за привличането на бек и нападател.

В същото време стана ясно, че от Левски няма да пуснат в Нант исландския национал Холмар Ейолфсон. “Сините” са уведомили колегите си от френския тим, че нямат никакво намерение да се разделят със защитника Холмар Ейолфсон, който вчера навърши 28 години. За това е настоял лично новият наставник Славиша Стоянович след като се е запознал с наличните играчи в отбора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови