Левски оглежда румънец за 200 000 евро

OFFNews 14 май 2018 в 12:12 1985 0

Столичният гранд Левски следи изявите на 22-годишния румънски ляв защитник на местния Поли Яш Йонуц Панциру.

За подписа на бранителя се бори и датският Нордселанд. Мениджърът на играча заяви, че очаква през тази седмица в клуба да се получат официални оферти за него. Цената за правата на клиента му е 200 хиляди евро, твърди Спортал.

През този сезон Йонуц има на сметката си 24 мача, в които е вкарал 1 гол.

Междувременно съдийската комисия към БФС определи нарядите за 35-ия кръг на Първа лига. От изнесения списък става ясно, че Волен Чинков ще бъде съдия на последното за сезона дерби Левски – ЦСКА. Към момента е бил само четвърти рефер при победата на „сините“ над „червените“ с 2:0 в първия полуфинал за Купата на България.

Треньорът на ЦСКА Христо Янев пък е изправен пред сериозна дилема преди дербито с Левски. Наставникът трябва да реши кои двама играчи да пусне по десния фланг във вторник. Единият вариант е Станислав Манолев отново да действа като крило, а Стойчо Атанасов да е бек.

"Червените" вече няколко пъти през пролетта излязоха в тази конфигурация, включително в двете срещи при Янев - с Лудогорец (0:0) и Верея (2:0).

При положение че Манолев атакува отдясно, ляво крило ще е Десподов. Другият вариант е Манолев да бъде бек, а Атанасов да остане резерва. В такъв случай флангови нападатели ще са Десподов отдясно и Джеси отляво. Енрике почти сигурно ще остане резерва и ще се появи на терена през второто полувреме.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови