Левски обяви точната сума по трансфера на Мариани

OFFNews 31 юли 2019 в 18:10 2256 0

От Левски обявиха на официалния си сайт точната сума, която ще получи клубът от трансфера на полузащитника Давиде Мариани в тима от ОАЕ Шабаб Ал Ахли. В касата на "сините" ще влязат точно 1 417 000 евро.

От клуба написаха и прощално послание към швейцареца, който в последно време показа възходяща форма.

"Разделяйки се с Давиде, за пореден път си спомнихме за една безсмъртна максима, че „левскар не ставаш, левскар се раждаш...“

Правило, което е показвало своите множество изключения през годините, когато на „Герена“ играеха чужденци с невероятни качества, засвидетелствали своята принадлежност към клуба и неговите привърженици.

В пълна сила това важи и за Давиде, с който няма да си кажем „сбогом“, а „до скоро“. Швейцарецът с вечната усмивка умееше да заразява с доброто си настроение всички, а привържениците го обикнаха не само заради безспорните му футболни достойнства.

Давиде просто заобича Левски и стана левскар! Раздаваше се от първата до последната минута, даваше всичко от себе си. Никога не се предаваше и уважаваше "Л-то" на фланелката.

Остави невероятни спомени за всички, обичащи Левски и бе професионалист до последната секунда, която прекара на терена със синия екип...

Благодарим ти, Давиде! Вярваме, че те очакват нови успехи! Вярваме, че ще постигнеш всичко, което поискаш, защото ти си пример за това, че трудът се отплаща! На „Герена“ винаги ще има място за теб... Ти оставаш част от голямото „синьо“ семейство!", написаха от клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови