Левски е получил две оферти за Габриел Обертан

OFFNews 24 юни 2018 в 11:03 2909 0

В Левски са получили две оферти за звездата на тима Габриел Обертан. "Сините" обаче не смятат да разглеждат каквото и да е предложение за френския нападател.

Причината е, че босът Спас Русев иска да го задържи в отбора и да надгради върху него, пише "Тема Спорт". Той постави за цел пред Делио Роси и компания пробив в евротурнирите и достигане до груповата фаза на Лига Европа.

Габриел Обертан също се чувства добре в Левски и няма намерение да си тръгва. Той има контракт и за следващото първенство. Французинът прави добра подготовка, започна като титуляр в първата контрола с Хебър Пазарджик (4:0).

Иначе днес изтича поредният ултиматум, който от фе­дерацията на Израел пос­тавиха на австрийския специалист Вили Рутенщайнер. Последният е же­лан и от Левски за спор­тен директор, като пре­говорите с него води лич­но собственикът на клуба Спас Русев.

В четвъртък бордът на директорите на израелс­кия футбол реши да отп­рави нова оферта на Рутенщайнер, който отхвърли първата, фи­нансовите параметри в нея бяха завишени - евен­туалната заплата на нас­тоящия директор на на­ционалните отбори на Австрия би била 325 хиля­ди евро.

Освен това той ще има право да си доведе и съветник, ще има по-го­леми правомощия и ще участва при избора на нов национален селекционер на Израел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови