Левскарите отчаяни: Светлина в тунела няма

OFFNews 21 февруари 2017 в 16:55 1719 0

Войната на Герена започна. Фенклубът на Левски официално обяви край на отношенията си с ръководството на "сините", но какво мислят останалите привърженици? Потърсихме отговор в един от големите "сини" форуми.

Боби Георгиев е против позицията. "Това е най-хубавото нещо, което можеше да се случи за клуба. НКП това направили, онова направили... Какво всъщност са "направили"? Само аз ли не доумявам? Единственото което правят, е да дават акъл. Не знам в кой отбор по Света (изключвам отборите които са 100% на издръжката на феновете) може да се меси в управата на собственика!?!

Аз мога да кажа само на Спас Русев. А това, че Снайпера иска да настрои нас, обикновените фенове срещу собственика е долно и жалко. Те могат да обединяват идеологията и нас феновете в единство, да няма зулуми на стадиона, по улиците и т.н. безплатно. Така както съм сигурен че го правят много от нас, не търсейки нищо в замяна", каза той.

Арто Стефанов се оказа на друго мнение. "Спасението е едно: финият "господин неизпълнени обещания" да си ходи и да си имаме един наистина богат и свестен собственик. Да се направи чистка от директорите до чистачите и да се назначи свястно ръководство, кадърен и можещ треньор, а не ученик. И да се направи качествен отбор с гръбнак от наши юноши, които от малки са научени и знаят какво е Левски. Това сигурно всеки привърженик го знае, но аз се моля на Бога някога да стане, за да се върне Левски там където му е мястото" категоричен бе той.

Васил Николов не вижда бъдеще. "Станахме по-зле от Литекс, те поне имат някакъв план и вървят нанякъде, ние нямаме нищо - ни план, ни ръководство, ни футболисти. Точно преди мача с Литекс ли трябваше да се случи това? Това напрежение ще си окаже влияние и ще ни напълнят кошарата поне с 3 гола", сподель той.

Тани Оронов е краен в мнението си за НКП на Левски. "Кои са тия НКП бе? На мач ги няма, пари не могат да съберат, а само плачкат! Сега като нищо ще започнат да изкарват глоби и наказания за отбора", възмутен бе той.

Аксим Комаревски също се оказа никак позитивно настроен относно случващото се. "Кой милее за Левски бре, левскари. Всеки идва да краде и да обещава. За 10 години се превърнахме в средняшко отборче, дето пада от Монтана и Пирин", заявява той.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!