Война на Герена, фенклубът къса всякакви връзки с Левски

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2017 в 14:33 6595 2

Войната на Герена започна. Фенклубът на Левски официално обяви край на отношенията си с ръководството на "сините". Ето декларацията на сектор "Б":

"Уважаеми привърженици, с настоящето искаме да Ви уведомим, че Националният клуб на привържениците официално прекратява своите взаимоотношения с ръководителите на ПФК „Левски“.

С оглед надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към „синята“ публика, считано от днес, НКП престава да е част от съвместни събития, акции, срещи и каквито и да било мероприятия, провеждани с ръководството на клуба.

Спираме да бъдем медиатор и „преводач“ в комуникацията с привържениците.

Крайно огорчени от всичко случило се и случващо се в нашия клуб, ние прекратяваме и работата по превенция на футболното хулиганство взаимно с представители на ПФК „Левски“.

Чашата преля отдавна, а ние не преставахме с опитите да „овладеем“ положението. Всичко обаче спира до тук!

Ние няма да спрем да сме част от „сините“ редици и ще се борим до край за любимия си клуб. Дали един ден ще вървим отново заедно в името на „Левски“, зависи само от вас!", пишат феновете.

Вчера от тръст "Синя България" напуснаха демонстративно Общото събрание на Левски. Преди това мнозина изразиха възмущения от прекръстване на клубния стадион на "VIVACOM арена ГЕОРГИ АСПАРУХОВ".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7671

1

Hissarion

21.02 2017 в 16:21

Царедворецът мой е спрял кранчето на хулиганите и те го плашат с хулиганство.