Кристиано Роналдо си върна лидерската позиция при голмайсторите

OFFNews 03 февруари 2019 в 09:13 1639 0

Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо отново поведе при голмайсторите в Серия А, след като отбеляза два гола при равенството 3:3 у дома срещу Парма от 22-ия кръг на Серия А. Португалецът вече има 17 попадения - с едно повече от бившия футболист на "Старата госпожа" Фабио Куалярела, който играе в Сампдория.

Ювентус изпусна победата в третата минута на добавеното време, когато гостите изравниха чрез бившия футболист на Арсенал и Рома Жервиньо, за когото това бе втори гол в мача.

Роналдо откри в В 36-ата минута, а в 62-ата Даниеле Ругани увои. В 65-ата минута Антонио Бариля намали изоставането на Парма, но само минута по-късно Роналдо вкара втория си гол в срещата. В 74-ата минута Жервиньо намали с пета, а в добавеното време вкара и изравнителното попадение.

Така "бианконерите" не успяха да се реваншират на своите тифози след отпадането от турнира за Купата на Италия. През седмицата италианският шампион допусна тежко поражение с 3:0 от Аталанта в Бергамо.

Закономерно треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше недоволен.

"Бяхме меки в защита и направихме няколко грешки. Трябва да сме концентрирани във всеки един момент, а не да си мислим, че мачовете са решени, преди да са. Случилото се при третия гол е недопустимо. Не може да се играе по този начин до флагчето за корнер. Топката просто трябва да бъде изритана", гневеше се Алегри, който накрая философски заключи, че поне вече никой не може да се оплаче, че мачовете на Ювентус са скучни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови