Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кой е най-красивият гол в Англия? Няма да познаете (видео)

Ивайло Йолчев 03 януари 2017 в 15:29 2669 0

Кой вкара най-красивият гол на сезона в Англия? Жиру срещу Кристъл Палас? Мхитарян срещу Съндърланд? Изненада! Нито едни от двамата, ако се вярва на анкета сред колегите от спортната редакция на "Дейли мейл". 9 от футболните асове на таблоида дадоха гласовете си за най-атрактивно попадение в Премиършип досега. Ето резултатите.

1. Гастон Рамирес - Мидълзбро срещу  Борнемут (3 гласа)

Уругвайският нападател на Боро изуми всички със спринта си  на 29 октомври миналата година. Той пое топката и пробяга почти цялото поле на максимална скорост. Силите му стигнаха да излъже защитата и да бие топката покрай вратаря на Борнемут. Много трудно изпълнение, за което се иска издръжливост и бързи крака.

2-3. Димитри Пайе - Уест Хям срещу Мидълзбро (2 гласа)

Френският национал показа истинска магия на 1 октомври. Пайе пое топката по невероятен начин на левия фланг, оставайки съперника да се чуди какво точно е станало. После успя да просне на земята още трима защитници на гостите преди да се подиграе и с вратаря, чуквайки леко топката в обратния ъгъл.

2-3. Джеф Хендрик - Бърнли срещу Борнемут (2 гласа)

Ирландският национал на Бърнли сътвори един от красивите моменти на сезона досега. Той пое изключително трудна топка пред пеналта на Борнемут миналия декември. Обърна се и с як шут приспа вратаря Боруц.

 

4-5. Хенрик Мхитарян - Манчестър Юнайтед срещу Съндърланд (1 глас)

"Скорпионът" на арменеца преди Нова година беше от очевидна засада, но никой не протестира. Първо, Юнайтед беше вече решил мача. А и ударът с пета си заслужаваше.

4-5. Оливие Жиру

За гола на французина срещу Кристъл Палас се изписа какво ли не. "Скорпионът" на Жиру беше впечатляващ, но не по-малко атрактивна  беше цялата контра. Арсенал удари като мълния - отне топката пред пеналта и само след 12 секунди тя беше в мрежата на лондонския съперник.

  

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!