Фенове разбиха главата на треньора на Бешикташ (видео)

OFFNews 20 април 2018 в 10:24 2987 0

Привърженици разбиха главата на треньора на Бешикташ - Шенол Гюнеш. Инцидентът се случи по време на полуфиналната среща за Купата на Турция между "черните орли" и "Фенербахче". В последствие мачът бе прекратен.

Двата тима излязоха след почивката при нулево равенство. В разгара на мача обаче между феновете на Фенербахче и резервите на Бешикташ започна размяна на словесни обиди.

Феновете по трибуните реагираха по-остро и започнаха да хвърлят предмети към скамейката. Един от тях попадна в главата на наставника Гюнеш.

Незабавно му бе оказана медицинска помощ, а след това той бе закаран в болница. За щастие няма опасност за живота на специалиста, който "се размина" само с 5 шева на главата.

Мачът бе прекратен и се очаква в близките дни федерацията в южната ни съседка да реши кога ще се доиграе и какво ще бъде наказанието за Фенербахче. Първата среща между двата тима завърши 2:2.

Това е поредно ново попълнение в колекцията с балкански изцепки. Припомняме, че през миналия уикенд в Сърбия и Румъния фенове се биха на трибуните, българското дерби между ЦСКА и Левски бе помрачено от ранена полицайка, а в края на месец март Собственикът на гръцкия ПАОК Иван Савидис нахлу на терена, носейки пистолет, по време на мач на солунския тим срещу АЕК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови