Фенклубът на Левски отказа акциите на Спас Русев

OFFNews 24 февруари 2017 в 12:30 2892 1

Националният клуб на привържениците на Левски, най-мощната организация на "сини" запалянковци, отказа акциите на Спас Русев. В официалния си сайт сектор "Б" намекна, че това може да стори  тръст "Синя България".

"НКП е организация с нестопанска и идеална цел, създадена единствено да подкрепя безрезервно футболен клуб Левски. Ние сме на всеки мач и всеки стадион, когато Левски играе. Основната ни мисия е насочена към просперитета както на отбора, така и на привържениците му.

За изпълнението на тази цел ние работим като създаваме мрежа от фенклубове в цялата страна и реализираме събития, които популяризират Левскарската идея. НКП върви по този път от създаването си през 2009 г. и няма да са отклони от него.

От тази гледна точка нашата организация не може да остана безмълвна, когато е свидетел на неясно управление без установени правила. В същото време НКП ще подкрепи всяка дългосрочна и достатъчно добре аргументирана стратегия за управление на клуба с ясни правила, срокове и отговорности.

Притежаването на финансова активи каквито са акциите на Левски е дейност, която не попада във функциите на НКП. Привържениците на Левски имат организация, която е създадена именно с цел да придобива акции от ПФК Левски. Тя разполага с необходимия, кадрови, управленски и организационен потенциал, за да поеме управлението на клуба и да го поведе към устойчиво развитие. Това е Тръст „Синя България“.

Вярваме, че всеки човек, които носи Левски в сърцето си, си дава сметка, че от днес, присъствието ни стадиона е решаващо за бъдещето", обяви НКП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

24.02 2017 в 12:57

Крайно време е подуенския говежди обор да се прекръсти и да заеме изначално даденото му име - ПКК "Цола Драгойчева"!
Стига е петнил името на Апостола на свободата!
Стига с това измекюри от всички краища на България да се именуват Левски, Ботев, Стефан Караджа!
Това е отбора на пощите и Цола Драгойчева!

ПКК "Цола Драгойчева"!
Преименувай!
 
X

Подкастът на OFFNews