Джиджи Буфон: Това може да е последният ми сезон

OFFNews 27 юли 2017 в 14:07 2668 0

Снимка Facebook: Gianluigi Buffon

Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон сподели, че предстоящия сезон може да се окаже последен в славната му кариера.

"Това може да бъде последната ми година и е наистина много вълнуващо. Искам да опитам да се насладя на специални неща.

Когато отидеш на едно място и си помислиш, че може да ти бъде за последен път, оценяваш още повече красотата му и искаш да запомниш емоцията завинаги. Този сезон ще бъде специален и аз искам да дам най-доброто от себе си, за да опитаме Ювентус да повтори успехите си. 

Не се чувствам разтревожен заради това, че не съм спечелил Шампионската лига, това никога не е имало негативно влияние върху мен, няма такова и в момента.

ШЛ винаги е била мотивация за мен да ставам по-добър и да се наслаждавам на емоциите, излизайки срещу определени футболисти на определени стадиони", каза легендата на Ювентус.

Джиджи бе титуляр при победата на тима му с 3:2 над френския Пари Сен Жермен в среща от приятелския турнир International Champions Cup в САЩ.

На стадион "Хард Рок" в Маями Гонсало Игуаин откри резултата в 45-ата минута. Голмайсторът на Юве получи подаване от Пауло Дибала, след като игра за двойно и не остави шансове на Ареола.

В 53-ата минута 20-годишният португалски нападател на ПСЖ Гонсало Гуедеш изравни след грешка в защитата на Ювентус, но този резултат се запази едва до 62-ата минута, когато Маркизио отново изведе Ювентус напред с удар с левия крак от границата на наказателното поле.

В 80-ата минута Хавиер Пасторе отново върна равенството, но минута преди края на редовното време Маркизио от дузпа донесе победата на Юве.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews