Двама си тръгват от "Герена" след Нова година

OFFNews 15 декември 2018 в 10:28 1045 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович очевидно е твърд в решението си да не разчита повече на Антони Белмонт и Ривалдиньо, които определено разочароват с представянето си и не оправдават очакванията на треньорския щаб с поведението си в мачовете и по време на заниманията, информира "Меридиан Мач".

Французинът отказа да се поздрави със Стоянович при смяната си в злополучния мач със Септември (София) и именно той е на път да се окаже последният за него със синия екип.

Междувременно стана ясно, че защитникът на Левски Давид Яблонски може и да има колебания дали да приеме предложението за нов договор с тима, но семейството му е щастливо в София. Точно желанието на неговата половинка може да натежи и той в крайна сметка да приеме условията, които му предлагат от ръководството на “сините”.

Към момента другите опции пред него са свързани с Азия. Яблонски имал предложения от клубове в Китай и Япония, но освен финансовата страна, от там не можели да спечелят с нещо бранителя и близките му, които предпочитат да не сменят толкова драстично обстановката и начина си на живот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!