Два турски клуба се облизват за Попето

OFFNews 13 януари 2020 в 10:07 1312 0

Два турски клуба искат доскорошния капитан на националния тим Ивелин Попов, пише "Меридиан Мач". Единият от тях е Анталияспор, информират местните медии, а на другия името се пази в тайна.

Попето е добре познат в югоизточната ни съседка, като игра от 2010 до 2012 година в Газиантеп. След това той отиде в Кубан, премина през Спартак (Москва), с който стана шампион, а сега е част от приятната изненада в Премиер лигата Ростов.

Ивелин има още година и половина от договора си с руския отбор, но не е тайна, че настоящият клуб на Попето има финансови проблеми и заради това може да продаде някои от най-конвертируемите си играчи.

В края на миналата година се появи информация, че в Ростов има огромни финансови проблеми и футболистите са 3 месеца без заплати. Все още не е ясно дали въпросните пари са платени.

Иначе Анталияспор е в зоната на изпадащите в Суперлигата и именно заради това стяга мощна селекция, с която да се спаси. Треньор на "скорпионите" е Тамер Тума, а в отбора вече бе привлечен един играч от руското първенство.

Става дума за национала Фьодор Кудряшов, който за последно бе част от Сочи. В състава на Анталияспор е и добре познатият у нас бивш футболист на Черноморец (Бургас) Аатиф Шаешу.

Ако "скорпионите" успея да привлекат Ивелин Попов, то това ще е удар по родните Левски и Лудогорец, които следят ситуацията му в Ростов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови