Давиде Мариани минава медицински прегледи в гранд от ОАЕ

OFFNews 30 юли 2019 в 13:59 1795 0

Халфът Давиде Мариани очевидно е приключил с Левски. Футболистът ще се раздели със "сините" и ще премине в един от грандовете от ОАЕ - Ал Насър. Това сочи профилът на футболиста в реномирания сайт tranfermarkt.com.

Очаква се до края на деня той да премине медицинските прегледи в новия си клуб, след което да подпише и договора си, информира gong.bg.

Това ще се случи срещу 1,4 милиона долара, които ще влязат в касата на клуба от "Герена", подпомагайки сбъдването на бъдещите трансферни планове на столичани.

Късно снощи стана ясно, че Мариани, който стана герой с двата си гола за победата над Ботев Пловдив с 3:1, вече си бил взел довиждане с всички от отбора. 

Моментът е много подходящ за изходящ трансфер, тъй като “сините” са пред отпадане от Лига Европа след 0:3 срещу кипърския АЕК Ларнака. В същото време Мариани показва възходяща форма.

Самият футболист отклони въпрос за негов трансфер след мача с думите, че “има договор с Левски” и изрази надежда отборът да направи чудо в четвъртък срещу АЕК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови