Черната сила Мапуку заплаши Хайдук и Лига Европа

OFFNews 11 юли 2017 в 15:45 2503 1

Снимка Спортал

Лидерът в нападението на Левски - Жуниор Мапуку, отново демонстрира високо самочувствие преди важния мач срещу Хайдук във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Лига Европа. Не докосвайте топката ми. Втори кръг. Г-н Мапуку, Черната сила", написа той в профила си във Фейсбук над снимка за предстоящите сблъсъци.

Тимът заминава в 5:20 сутринта на 12.07 (сряда), от летище София. В 19:45 часа местно време ще бъде пресконференцията на треньора Николай Митов.

Тя ще се проведе на стадион "Hrvatskih vitezova" в Дугополие. 15 минути по-късно ще бъде и официалната тренировка на тима.

По-рано днес стана ясно, че футболистите са получили и допълнителен стимул за добро представяне срещу Хайдук. Финансовият отдел на "Герена" е обещал солидни премии от по 5 хил. лева на човек при евентуално отстраняване на хърватския тим.

Това подсказва, че в Левски финансовата ситуация е все по-добра, след като бяха усвоени парите от трансферите на Божидар Краев и Мехди Бурабия на обща стойност около 1 милион лева.

Първият двубой в Хърватия е в четвъртък от 21:30 часа в Дулгополие, а реваншът е седмица по-късно в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

11.07 2017 в 16:23

Хубу дя .. начЕ нема проблем Мапуку да се кръсти черната сила, но ми е много интересно ако някой бял футболист се кръсти White Power - Бялата сила .. дъЛ няма веднага да го изпраскат за расизъм и тн ..