Божинов се застъпи за Миланов: Няма да позволя на никой да петни името му

OFFNews 12 ноември 2019 в 12:11 1885 0

Бившият ас на Левски и настоящ такъв на Ботев Враца Валери Божинов сподели пред колегите от "Гонг", че няма да позволи да петнят името на Живко Миланов.

Повод за изказването на Божигол е обвинението, което отправи Петър Курдов към защитника на "сините". Легендата на 26-кратните шампиони заяви, че бранителят играе срещу Петър Хубчев.

"Ако е някой друг футболист, човек все пак може да си помисли нещо. Залагам си името и авторитета, че Живко няма как да е играл срещу Хубчев.

Това никога не може да се случи. Той обича Левски повече и се хвърля във всеки мач на 100%. Много добре го познавам и знам какъв футболист и човек е. Играли сме заедно в Левски.

Няма да позволя на никой да петни името му. Смятам, че Левски и самият Петър Хубчев трябва да излязат с позиция по този случай и да опровергаят тези измислици.

Уважавам Петър Курдов, тъй като е дал много на Левски като футболист, но не може някоя сутрин да се събуди и да говори подобни неща. Може да критикува, но не да набеждава. Като футболист Курдов сигурно е губил мачове.

Живко сам си призна след двубоя с Ботев, че не е изиграл добър мач, но това не означава, че не е искал да играе. Роналдо и Меси също са имали слаби периоди, но никой не е говорил подобни измислици.

Прави ми впечатление, че когато Левски побеждава, всички мълчат и не се появяват. Когато обаче загуби един мач, доста хора само критикуват. Всеки отбор може да загуби.

Левски ще бъде силен, когато е обединен. Проблем пред клуба е късата резервна скамейка. Излязат ли 2-3 играчи, няма кой да ги замени", каза Божинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови